يک ساعت قبل از امتحان، از مطالعه دست بکشيد و به هيچ وجه قبل از شروع امتحان از يکديگر چيزي نپرسيد؛ زيرا ممکن است سؤالي را بلد نباشيد و دچار اضطراب شويد و مطالب ديگر را نيز فراموش کنيد.
هنگامي که به شما اضطراب دست ميدهد، خودتان را بيازماييد. کتاب را ببنديد و جمله را تکرار کنيد. اين کار اضطراب شما را از بين خواهد برد. اگر حين مطالعه نگرانيد و حواستان پرت ميشود چند دقيقه استراحت کنيد و سپس به مطالعه بپردازيد. دانشآموزان بايد در طول سال تحصيلي برنامهاي کاربردي براي مطالعهي کتابهاي درسي براي خود تدوين کنند و بر اساس برنامه به مطالعهي درسي بپردازند. اگر در ترم نخست اين موضوع را رعايت نکرديد در ترمهاي بعد آن را اجرا کنيد.
انباشته شدن مطالب درسي از عوامل اضطراب و استرس است؛ بنابراين دانشآموزان بايد در ابتداي سال تحصيلي براي خود برنامهريزي درسي داشته باشند. روزهاي امتحان، زمان مرور درسهاست و نميتوان در روزهاي امتحان، حجم زيادي از کتاب را آماده کرد. محيط ناآرام و تنشزا از عوامل عدم موفقيت در امتحانات است. تلاش کنيد در طول تحصيل به ويژه روزهاي امتحان، محيطي آرام و ساکت براي خود مهيا کنيد زيرا آرامش روحي و رواني تأثير زيادي در موفقيت شما دارد. روزهاي امتحان به معني دست کشيدن از تفريح و سرگرمي نيست. پس از حدود يک ساعت مطالعه حدود 10 تا 15 دقيقه به خود استراحت دهيد. در اين موقع سعي کنيد از اتاق مطالعه خارج شويد و به نقاط دوردست و مورد علاقهتان نگاه کنيد.
استراحت قدرت تمرکز شما را بيشتر خواهد کرد و ميتوانيد با نيرو و انرژي تازهاي به ادامهي مطالعه بپردازيد. توجه داشته باشيد حتماً در زماني که براي مطالعه تعيين ميکنيد به مطالعه بپردازيد و برنامهي درسي خود را با کارهاي ديگر تعطيل نکنيد. نوشيدن يک ليوان آبميوه يا شير به همراه بيسکويت و خوردن آجيل در اين ميان تأثير مفيدي بر عملکرد مغزي شما خواهد داشت.
نظرات شما عزیزان:
دسته بندی : <-CategoryName->